onsdag 21. oktober 2009

Bakeglede på høyt nivå

Dagens oppgave for bakegruppa var å lage sjokoladekjeks og vafler til lunsj. Tidligere har gruppen bakt boller og vaniljeboller, som har blitt frosset ned. Ruth Berit fortalte at de brukte to ulike fremgangsmåter da de bakte vaniljebollene, så blir det opp til foreldrene å dømme hvilken som er best. Videre skrøt hun av at gruppen har høy innsats og mye aktivitet, og det har derfor ikke blitt tid til å ta pauser.

Eivind hadde aldri stekt en eneste vaffel i sitt liv, men det skal sies at det var ingen dårlig debut. Jøran derimot fremstod ikke som et bakegeni. ”Æ e frykteleg dårlig te å bak”. Dette understreket han ved å ha glemt sukker i bollene han bakte første gangen og i sjokoladekjeksen han bakte i dag. Men det finnes alltid en løsning! Han knadde inn sukkeret til slutt, og etter mye arbeid med deigen ble resultatet svært vellykket.


Baksten falt tydelig i smak hos de andre elevene, for under lunsjen gikk den unna i en fei. Dag Atle var så fornøyd med kjeksen, at han konkluderte å ha med noen hjem til Besta i frihelgen. For en snill kar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar