onsdag 21. oktober 2009

"Shake your body!"

Det ellers så kalde danserommet sydet av glødende entusiasme og sprelske moves. Her hadde danserne tydelig kommet godt i gang! Det er andre dag av musikalprosjektet, og dansen ser allerede ut til å sitte godt.

Maren Hatlestad kom raskt hoppende mot oss i kengurutrav, mens hun glødet etter å dele sin oppfatning av danselivet. Det er tydelig at danserne trives godt med det de gjør, det ser man på smilene som ville gått helt rundt om det ikke var for ørene.
Oppvarmingen er, i følge Maren, ”kjekt og løye!”. Jenta liker styrketrening, noe som er en stor del av oppvarmingen og viktig for en danser. Alle er optimistiske, og lærerne presser på. Det er gøy! For Maren er det intet savn etter axe-lukt og mannesvette, fordi hun påstår av jenter tar koreografi lettere enn gutta i nabosalen. Men om sistnevnte er enige i det, gjenstår å se på fremføringen. I jentenes dans er det ingen ”moonwalk”, men dansen er klart inspirert av Michael Jackson. Litt mykere bevegelser, og en god blanding av rask og rolig rytme, skiller jentenes dans fra en typisk Michael Jackson- koreografi.















Med en yrende lyst til å ”joine” dansen, forlater vi dansesalen mens vi kaster et blikk over skulderen på de vrikkende setemusklene og tusler ut i den regntunge skolegården.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar