mandag 19. oktober 2009

Manusgruppen setter støtet!

Manusgruppen er godt i gang med forberedelsene til årets musikal. Da vi nærmet oss møterommet til gruppen, hørte vi ivrige stemmer som snakket i munnen på hverandre. Alle hadde en ide om tema som de gjerne ville dele med resten av gruppen. De var alle enige om at det var viktig å ta i bruk patos, og vekke følelser hos seerne. I dag har de jobbet med idemyldring, noe som er et naturlig utgangspunkt. Manusgjengen føler selv at de er godt i gang, og spiriten er på topp. Dette lover bra!

Som gruppas talsmann ble Martin Savland raskt utnevnt. Med sin førdianske dialekt svarte han ivrig på følgende spørsmål:





Hvorfor valgte du denne gruppa?

Det var mange spennende grupper å velge mellom, men jeg valgte manus og forfatterskap fordi jeg ville være med å styre showet!

Hvordan synes du starten har vært?

  • Helt fantastisk! Vi er på god vei, og har satt støtet!
  • Hva ønsker du å få gjort i løpet av forberedelsene?

At det skal bli et knallbra stykke, og at vi kan formidle at folkehøyskole er GØY!

Hvilke utfordringer kan dere komme til å møte?

Det kan bli vanskelig å vite hvordan selve skuespillet skal utføres, f.eks. om det skal være preget av drama eller film. Men vi skal også ta utgangspunkt i de utvalgte sangene til Michael Jackson, noe som kanskje kan bli litt vanskelig.

Hvilke oppgaver har dere som manusgruppe?

Selvfølgelig å skrive ferdig manuset og finne et fengende navn! Vi ønsker også at musikalen skal få folk til å tenke seg om ved å blande både alvor og humor.

Fortell litt om den røde tråden.

Utgangspunktet, til nå, skal være utviklingen fra første skoledag til vi alle tar farvel. På denne måtem får vi vist hvordan hverdagen for oss på Sunnfjord Fhs er.



Når Gjermund får seg en kopp kaffi, blir produktiviteten på topp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar