onsdag 21. oktober 2009

Kostymegruppa

Etter å ha surret litt rundt, fant vi til slutt det lille formingsrommet der sakser, stoff og stiftemaskiner lå strødd rundt. Selv folkene der inne satt godt plassert i alle kroker og kriker, med esker på fanget og sytråd i håret. Her var humøret på topp!


Regine møtte oss med et smil, og ansiktet lyste av iver etter å fortelle om det som arter seg i dette lille, varme og koselige rommet i enden av dansebygget. Vi er omgitt av svarte bokser som skal brukes til oppbevaring av kostymer. Manusgruppa har den røde tråden gjennom hele musikalen, og deres ønsker innenfor kostyme skal oppfylles av kostymegruppa. Regine sier at det ikke er planen at alle kostymene skal lages fra scratch, men at de er åpne for å strekke seg langt. Kreativiteten i gruppa er god, og alle utfyller hverandre med sine forskjellige egenskaper innen forming. Hittil har det vært en stor utfordring å få tak i nok banankasser til kostymesystemet. Heldigvis sier Regine at gruppa ligger bra an tidsmessig, noe som lover godt med tanke på alt arbeidet de har foran seg.
Kostymegruppen har tross alt en viktig jobb med tanke på helhetsinntrykket av musikalen.

Her har vi knipset et bilde av den kreative kostymegruppa, og som man kan se er det bare glade ansikter! :) Vi gleder oss til å se hvordan kostymene blir!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar