mandag 19. oktober 2009

Dans for ekte menn!

Dersom gutta boys meldte seg på denne gruppen for kun lek og moro, valgte de grådig feil! Beinhard oppvarming, mye koregrafi og høy puls er stikkord for dagens trening.

Guttene startet med en halvtime individuell oppvarming i den lille dansesalen. Allerede innen den første halvtimen var Thomas blitt utnevnt som leder av gruppa og Jan Erik hadde rukket å vise litt muskler. 50 push ups!

Da det var guttenes tur i den store dansesalen ble det bakoversveis på både oss og dem. Beate og Miriam var ikke fornøyd med oppvarmingen deres og dro til med litt skikkelig styrketrening. Og de damene har muskler!!
Push-ups (Brodin, er du for svak til å ta push-ups på en hånd kanskje?), sit-ups (Eirik er blitt litt skrøpelig på sine yngre dager og skulket derfor unna) og planken, i ulike varianter stod på programmet. Alt dette gikk unna i et forrykende tempo og standaren ble virkelig satt fra første sekund! "Dere kaller dere for vollyballgutter? Jeg er ikke imponert!" smalt det fra Miriam under oppvarmingen. Da de hadde slitt seg gjennom de første minuttene av timen ble spørsmål som "Skal det være sånn her hver eneste gang?" stillt blant guttegjengen.


Da selve dansingen startet var det ingenting å si på innsatsen. Den var skyhøy og holdt seg på samme nivå gjennom hele treningen. Tross, til tider, noe vanskelig koregrafi, stod guttene på til den satt i både armer og bein. Ettersom guttene lærte seg fler og fler deler av dansen, ble det litt mye å tenke på for enkelte. "Det går kjempefort!" eller "No glømte æ første delen..." føyk gjennom dansesalen. En del av dansen ble beskrevet av Miriam som "dirty uten å bli næææsty". Så gled dere!


Stig ser ikke for seg noen karriere innenfor dans, da han hevder å ikke eie noen form for koordinasjon. Han hadde ikke noe ønske om å være med på dans for menn, men Miriam og Beate hadde trua - så da ble det sånn! Stig satser på at dansingen hans vil dra et par damer og forhåpentligvis latter og stående applaus fra publikum.

Vi vil si at guttene taklet dansingen bra allerede den første økten, men at det er mye finpuss og mange nye trinn å lære de neste to ukene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar